Muzica

V-ati gandit vreodata cum ar fi viata voastra fara muzica? Cam ce procentaj ocupa muzica pentru voi? Ce importanta are?

Pentru multi dintre noi muzica reprezinta aproape totul, mai mult decat toate celelalte la un loc, ea este modul nostru de a trai, de a munci, de a ne relaxa, de a ne trai tristetile si bucuriile.

Muzica este un bun prieten atat atunci cand ne simtim bine dar si in momentele mai triste ale vietii noastre, se poate spune ca este un prieten de nadejde care ne este aproape in orice moment dorim.
Cand noi suntem tristi si ea este la fel, parca sa ne arate ca ne este aproape, parca ne pune durerea pe o linie melodica si ne-o da spre ascultare, iar in momentele fericite tine pasul cu noi sau de multe ori ne intrece, suntem ca doi prieteni ce ne ambitionam sa facem lucrurile cat mai bine.
Muzica poate fi acel pansament de care avem nevoie pentru sufletele noastre, o metoda eficienta de relaxare, de indepartare a gandurilor nefericite si de traire la o intensitate care sa ne faca inima sa vibreze.
Am mai spus si o sa-mi mentin in continuare aceasta idee, ce poate fi mai frumos decat sa transmiti lumii mesajul tau sub aceasta forma, prin cantec, si privind din partea cealalta, adica din punct de vedere al ascultatorului, nu poate fi decat un lucru minunat sa primesti mesajul celor inzestrati cu acea vocea care te cuprinde si te face sa nu iti mai doresti sa se opreasca.
Tinand cont de multitudinea de genuri muzicale, sansele ca fiecare sa fie atras de cel putin o categorie sunt mari, ramane doar sa descoperiti care este acea categorie care va creeaza cea mai mare emotie, sa va imprieteniti cu ea, pentru ca ea cu siguranta o sa va placa, si sa porniti pe acelasi drum, tot inainte, ca doi prieteni de nadejde, o sa fie ca dragostea la prima vedere, doar ca acum va fi la prima auditie. 🙂
 

 Foto: radiocodlea.ro

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.