Sportul si fructele

Acestea reprezinta doua “ingrediente” foarte importante, iar daca sunt combinate, dau vietii o aroma foarte placuta. Cred ca sunt lucruri pe care le invatam din vremea copilariei. A face sport este un lucru mai mult decat util, iar consumul regulat de fructe, aduce organismului un aport consistent de vitamine. Printre cele mai importante principii alimentare se afla si consumul regulat de fructe si legume crude, iar decojirea acestora este o mare greseala pentru ca aceasta contine o mare parte din vitamine. Eu cred ca sportul este cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber, iar cand acesta nu exista, atunci trebuie facut rost de undeva, renuntati la o jumatate de ora in care vroiati sa va uitati la tv, mai lasati masina acasa atunci cand drumul nu este foarte lung, coborati cu o statie mai devreme si parcurgeti acel drum pe jos, astfel transformati acest timp in cel mai pretios lucru pentru voi, SPORTUL.

sport si fructe
Probabil ca cei pentru care sportul reprezinta si o meserie sunt cu atat mai norocosi, ei imbinand utilul cu placutul. Astfel, obtinand atat rezultate profesionale cat si personale.
Sportul nu ne oboseste, ba chiar indraznesc sa spun ca ne “incarca”, mai ales din punct de vedere psihic, ajuta la recreere, da tonus vietii noastre, ne ajuta sa fim mai optimisti, sa avem mai multa incredere in noi si ne prelungeste viata.
Asa ca, nu ezitati sa faceti sport de cate ori aveti ocazia, pentru ca… 
Sportul este cel mai bun medicament, atat pentru trup cat si pentru suflet si gandire!
Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.