Probabil ca oricine isi doreste un BAN in PLUS, iar daca acesta se poate obtine fara a depune foarte mult efort, cu atat mai bine.

Acest lucru vi-l propun in acest moment, ceva simplu si eficient, ce poate sa va aduca o crestere a veniturilor, ce variaza in functie de cateva aspecte, ce le vom discuta la momentul potrivit. Parerea mea este ca orice lucru pozitiv, este binevenit, indiferent de marimea sau consistenta acestuia, asa ca, de multe ori conteaza mai mult sa fim constanti in activitatile pe care le desfasuram, iar aceasta constanta o sa se simta si asupra rezultatelor pe care le avem.

Vreau sa va dau un exemplu ce nu trebuie neaparat pliat pe aceasta idee, poate fi luat in considerare in multe dintre aspectele pe care viata ni le ofera spre vizionare.

V-ati gandit vreodata ca insistati asupra unui obiectiv mare ce pare a nu avea niciun rezultat?

V-ati intrebat de ce?

Parerea mea este ca un rezultat mare se poate obtine prin pasi mici, prin munca si daruire, a obtine mult intr-un timp scurt, cred ca ar trebui sa dea de gandit tuturor, acest lucru ridicand niste semne de intrebare.

O casa se construieste punand caramida peste caramida, o relatie se consolideaza daca fiecare zi ce trece este plina cu dorinta de a fi langa celalalt, chiar si stelele de pe cer, apar pe rand, nu toate in acelasi timp, iar din aceste lucruri trebuie ca noi sa invatam, pentru ca din orice putem invata cate ceva, daca incercam sa privim dincolo de aspectul exterior.

Textele prind viata prin intermediul site-ului http://www.textierul.ro/, lucrez pentru mai multe genuri muzicale, subiecte proprii sau la cerere, astfel, cine doreste o colaborare, tot ce trebuie sa faca este o recomandare persoanelor interesate de texte muzicale sau texte pentru promovarea propriilor afaceri (Copywriting), iar eu va ofer 20% din incasari/client.

Daca doriti sa colaboram, va astept ofertele si chiar propriile propuneri.

Cu respect,

Avramescu Marian

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.