Bine ati venit!

Eu ma numesc “textierul.ro”.
Imi pare bine de cunostinta!
Trebuie sa va marturisesc ca sunt bucuros pentru ca mi-ati trecut pragul.
Pentru inceput, va recomand sa cercetati fiecare coltisor al “locuintei mele”, iar daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa mi-l cereti.  De aceea sunt aici, pregatit pentru a incepe discutiile cu toti cei care cred ca le pot fi de folos.
 “Cuvintele sunt totul sau nimic!”
Ganditi-va ce am fi daca ele nu ar mai exista, ce s-ar intampla cu noi, unde am ajunge, comunicarea, una dintre cele mai importante legaturi intre oameni, devenind un lucru foarte greu de realizat.
Cuvintele pot fi puntea catre un tarm mai bun, depinde doar de noi si de legatura pe care ne-o cream fata de ele.
Puterea de a le aranja in acel mod care sa ne aduca ceea ce ne dorim se afla in mainile noastre, iar in functie de cum o folosim, ajungem la rezultatul dorit sau nu.
De aceea, cuvintele sunt “totul sau nimic”.
Daca as fi pus sa caracterizez meseria de textier, raspunsul meu ar  suna astfel: Consider ca a fi textier nu este greu, dar in acelasi timp nici usor. Este ca o balanta echilibrata, avand pe ambele talere o greutate identica.
In schimb, pot spune ca este placut, pentru a scrie un text, trebuie mai intai sa existe placere pentru ceea ce faci, totul sa vina pentru ca asta simti si asta iti doresti, sa dai suflet cuvintelor, sa traiesti prin ele, pentru a transmite tuturor mesajul tau intr-o forma cu totul deosebita, prin vocile tuturor celor care au fost inzestrati sa faca acest lucru minunat.

Totul tine de noi, de ceea ce dorim sa facem, pentru ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat chiar si imposibilul devine posibil. Ceea ce simtim vine din interior, dar se poate vedea la exterior, fiecare traire, fiecare moment. Dar asta depinde in mare parte de noi, de mesajul pe care il transmitem celor din jur.

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.