”Cifrele vietii”

Toti cei care citesc aceste randuri au toate sansele sa se regaseasca in ele, deoarece viata fiecaruia este compusa din cifre.
V-ati gandit vreodata ca sunteti inconjurati de cifre, ca noi reprezentam niste cifre, ca tot ce ne inconjoara are un numitor comun, CIFRELE???
Mai mult sau mai putin, traim inconjurati de cifre, pornind de la data nasterii, totul se numara in jurul nostru, nu exista zi fara sa nu folosim cel putin un numar, cifrele sunt mai ceva ca aerul, ele tin cont de cate bune sau rele am savarsit, ele reprezinta indicatorul faptelor savarsite de fiecare in parte.
Imi permit sa spun ca cifrele echivaleaza cu scopul nostru…atata timp cat ele se afla in limitele dorite, inseamna ca ne-am indeplinit scopul, doar ca, nu vom avea niciodata puterea de a influenta in totalitate cifrele din viata noastra.
Tot ce trebuie sa facem e sa tinem aceste cifre in parametrii normali pentru fiecare dintre noi, dar din pacate sunt rare situatiile cand ele aleg sa ne faca pe plac.
De multe ori, aceste cifre ne pun in dificultate, dar fara ele, sensul vietii ar fi pierdut, pentru ca noi suntem niste simple numere printre clipele vietii, peste care timpul trece…

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.