Timpul

Oare ce sa fie timpul?

V-ati pus vreodata aceasta intrebare?

V-ati gandit vreodata ce semnifica timpul pentru voi, ce importanta are?

Ati luat vreodata in calcul ca sunt nenumarate momentele in care va doriti ca timpul sa treaca mai repede chiar daca nimeni si nimic nu ni-l mai poate aduce inapoi?

Sunt atat de multe intrebari la care raspunsul nostru nu poate fi decat unul evaziv si poate ca am fost prea indulgent cand am folosit acest termen.

Eu nu as putea sa dau o singura definitie timpului, pentru mine timpul este echivalent cu o infinitate de definitii care se raporteaza fiecare la clipa de fata, din momentul in care ne nastem pana in clipa ultimei posibilitati de a-l caracteriza.

La inceput suntem intr-o lume a noastra din care nu intelegem prea multe dar cu trecerea timpului lucrurile incep sa prinda contur iar noi sa intelegem din ce in ce mai multe lucruri.

Timpul inseamna viata, dorinta, realizari, esecuri,iubire,ura,sinceritate,minciuna…

Timpul inseamna tot, inseamna sa invatam sa pretuim, sa fim constienti ca totul are o limita, un inceput si un sfarsit. Exista in fiecare din noi aceasta posibilitate de a defini timpul, asa ca aveti grija cum vi-l definiti pe al vostru si incercati sa-i gasiti cele mai frumoase descrieri pentru ca timpul este de nepretuit.

Foto: nolawoman.com

 

 

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.