Ma adresez tuturor interpretilor de muzica, indiferent de genul abordat, mesajul meu este acelasi pentru toata lumea.

De ceva timp, cuvintele reprezinta pentru mine ‘materialul’ din care construiesc parti din viata.

Cand gasesc cuvinte ratacite prin suflet, le culeg si le transform intr-un text pe care interpretul de muzica populara il transmite prin vocea sa, ajutandu-l sa ajunga in foarte multe locuri ca cel din care l-am cules eu, adica in inimile voastre.

Observ pe strada cuvinte mai putin curate sau care ne relateaza o realitate verosimila, acestea atragandu-se ca niste magneti si formand un ‘puzzle’ hip-hop.

‘Jonglez’ cu textul unei melodii usoare pana aceasta ia cea mai buna forma, ‘petrec’ alaturi de continutul unor manele sau imi consum energia prin cateva fragmente de rock.

Indiferent de gen, cuvintele reprezinta ‘drumul’ catre fiecare poveste in parte, ce ajunge la noi si asteapta sa primeasca permisiunea de a fi relatata prin cel mai frumos mod, adica prin cantec.

Daca aveti o poveste si doriti sa o asterneti in sufletele oamenilor sau v-ati gandit la un subiect anume pe care sa-l faceti cunoscut prin aceasta modalitate, va astept propunerile pentru a le redacta si a le aduce la forma dorita.

Daca doriti sa formam o echipa, sa construim ceva nou, sa muncim si sa culegem rezultatele impreuna, va astept pentru a merge pe acest drum atat de frumos al creatiei, imaginatiei si inspiratiei.

 

Va astept pentru discutii si colaborare !

 

Cu respect, Avramescu Marian

Distribuie:

3 Comentarii

  1. Right after study a number of of the weblog posts on your site now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and is going to be checking back soon. Pls check out my internet web-site at the same time and let me know what you think.
    [url=http://jordanscheaplav.teenblog.com/]cheap jordans[/url]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.