’’Traim intr-o lume normala, plina de anormalitati’’

Dupa cum ati putut vedea, motto-ul ales pentru site ne relateaza cu subinteles realitatea zilelor noastre. Am ales sa vorbesc putin pe marginea acestui subiect, pentru a va arata un adevar ce isi mareste dimensiunile pe zi ce trece. Poate ca multi nu sunt de acord cu el, cred ca este nepotrivit, ca locul lui nu este aici, dar stiti ce m-a determinat sa-mi ‘’construiesc’’ un astfel de motto? Momentul cand am privit in jur si am vazut acest adevar.
Normalitatea ne-a parasit de ceva timp, a mai ramas doar umbra ei la care ne ascundem de arsita vietii, totul in jur se pierde, se transforma in cenusa unor amintiri. Parca nici aerul nu mai este de calitate, stelele si-au pierdut din stralucire, luna este tot mai intunecata iar soarele isi arde singur si ultima speranta ce dorea sa ne-o trimita pe-o raza.
Daca privesc in jur, nimic nu mai este cum era… Chiar si gandul meu optimist s-a murdarit de pesimism, pentru ca totul pare ca s-a intors pe dos si continua s-o faca cu o viteza ce ar trebui amendata.
Asadar, lumea noastra normala este invadata de anormalitati. Pe mine nu ma mai mira nimic, poate doar acele lucruri firesti, de care aud tot mai rar, lucruri care sunt din ce in ce mai putine, pentru ca locul acestora este ocupat de anormalitatile ce iau nastere cu ajutorul nostru, al oamenilor.
Azi, poate nu se mai intampla, ca este tarziu, dar maine ma astept ca oamenii sa foloseasca mainile in loc de picioare, pentru ca… ’’Traim intr-o lume normala, plina de anormalitati.’’

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.