Ecoul muzicii romanesti

Industria muzicala din România s-a schimbat foarte mult in ultimii ani.  Artistii au inceput sa imbine tot mai mult utilul cu placutul, iar prin diverse colaborari cu alti colegi din industrie, au reusit sa aduca in fata noastra din ce in ce mai multe melodii apreciate atat pe plan intern, cat si pe plan international.

Un lucru este cert. Ecoul muzicii romanesti se aude peste hotare, castigand tot mai mult teren si strangand un numar impresionant de aprecieri.

In industria muzicala din Romania ne putem mandri cu un nivel foarte inalt al calitatii producatorilor si artistilor.

Daca muzica este mai mult decat o pasiune pentru tine, sau daca iti doresti sa afli cat mai multe lucruri despre industria muzicală și mai ales despre cum inflenteaza online-ul aceasta industrie,  hai sa ne vedem in perioada 16 – 17 februarie 2016 (la Hanul Gabroveni din Bucuresti), unde se organizeaza prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania, sub numele de Mastering The Music Business (MMB).

“Conferinta este adresata in special acelor muzicieni sau profesionisti ai industriei muzicale care doresc sa tina pasul cu ultimele trenduri din industrie, care doresc sa se informeze permanent, sa afle si sa aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricarui artist, indiferent de genul muzical interpretat.

Traim intr-o era in care, desi mai are multe puncte de imbunatatit, internetul ofera putere oricarui artist sa aiba un control din ce in ce mai mare asupra propriului parcurs artistic. Fie ca ofera oportunitati de invatare prin cursuri online si tutoriale de tot felul, fie ca inlesneste drumul muzicii pana la urechile si inimile fanilor, internetul pune in mainile artistilor fraiele propriei cariere.

MMB – prin speakerii sai – va oferi informatii pretioase despre domeniile cele mai importante din cariera unui artist: drepturi de proprietate intelectuala si organisme de gestiune colectiva, publishing, marketing si vanzari online.”

Ca o concluzie – consideram ca industria muzicala din Romania poate avea in continuare mari succese pe plan international asa cum au dovedit-o pana acum multi artisti locali, insa pentru a tine pasul cu ceea ce se intampla in lume, artisti si profesionisti ai industriei trebuia sa stea permanent informati si sa fie in contact cu ultimele noutati in domeniu.

Mai intai ne intalnim aici si apoi pe 16 si 17 februarie 2016 la Hanul Gabroveni din Bucuresti.

Impreuna putem crea un ecou mai puternic industriei muzicale din Romania.

prima-conferinta-dedicata-industriei-muzicale-din-romania

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.