Adevaratii invingatori in lupta cu viata

Cu totii suntem oameni, dar cei pe care ii puteti vedea in imaginile urmatoare si multi altii ca ei, nu sunt doar oameni, sunt mai mult de atat. Fiecare dintre ei reprezinta o lectie de viata, o lectie pe care o  trec cu nota maxima, o lectie pe care multi dintre noi, care nu avem astfel de probleme, nu reusim sa obtinem o nota de trecere.

Ei sunt adevaratii invingatori in fata carora ar trebui sa ne inclinam cu totii.

 

 Cu toate ca viata a fost nedreapta cu acesti oameni, ei nu raspund la fel vietii, din contra, caracterul lor arata nu faptul ca le lipseste ceva ci faptul ca au multe in plus fata de noi.

 

Ei sunt cei care transforma imposibilul in posibil.

Noi de ce nu am putea sa facem acest lucru in cazuri mult mai simple decat acestea?

 

Indiferent de ce iti ofera viata, lupta, fa asta pentru tine si visul tau, adevaratii invingatori merg inainte cand totul este in defavoarea lor, iar satisfactia este cu atat mai mare atunci cand ajungi unde ti-ai propus, in conditii in care multi au luat decizia sa renunte.

Acesta este cel mai bun exemplu ca se poate, ei sunt cei de la care ar trebui sa invatam cu totii, sa apreciem ceea ce avem si sa mergem inainte oricat de greu ne-ar incerca viata.

Distribuie:

1 Comentariu

  1. kdwpuW whoah this blog is wonderful i love reading your articles. Keep up the great work! You know, many people are looking around for this information, you can help them greatly.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.