Omul – “Un mecanism cu sentimente”

Imi plac oamenii cu bune si cu rele, oamenii care nu se feresc sa spuna ce gandesc, care spun adevarul chiar daca nu este cea mai buna alegere pentru ei, oamenii nostimi, care in ciuda varstei nu se sfiesc sa arate ca o parte din sufletul lor a ramas de copil. Iubesc aceasta fiinta inteligenta ce a fost lasata sa traiasca pe pamant, sa invete, sa iubeasca, sa creeze si sa evolueze.

Comunicarea ne ajuta sa intalnim oameni minunati, oameni care ne dau impresia ca ii cunoastem de o viata, oameni care ne pot schimba perceptia despre ceea ce exista in jurul nostru, oameni care devin mai apropiati decat ne-am fi gandit vreodata.

Omul reprezinta dragoste, ura, fericire, suparare, optimism, pesimism… Reprezinta dorinta, cunoastere, frumos… Reprezinta ce este bun si rau pe acest pamant… Omul reprezinta totul!

Avem ocazia sa intalnim oameni minunati, sa le cunoastem viata si ei pe a noastra, sa impartasim amintiri, sa aflam tot mai multe lucruri unii despre ceilalti, ca intr-un final sa legam o prietenie frumoasa.

Acest proces de cunoastere continua reuseste sa aduca in viata noastra prezenta unor persoane ce se transforma in cunostinte, ca intr-un final, acestea sa devina prieteni foarte apropiati sau cei mai buni prieteni.

Omul este responsabil de tot ce se intampla pe acest pamant, el are puterea de a transforma “raul” in “bine”, el poate alege daca sa ramana nepasator sau nu la nevoile celor din jur, el poate schimba perceptii, vieti, destine, omul poate schimba totul, pentru ca omul este capabil sa schimbe oameni.

Pentru a avea o lume mai buna, nu este de ajuns sa aratam ca ne dorim asta, cu ajutorul vorbelor, ci cu ajutorul faptelor pe care le savarsim.

Distribuie:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.